Bemutatkozás

Köszöntelek a Családi Napközi keresőn!

A csanakereso.hu oldalt családi napközi üzemeltetők hozták létre informatikai szakemberek segítségével azért, hogy egységes, könnyen elérhető felületen jelenjenek meg a magyar családi napközik. 

Az oldal használata rendkívül egyszerű. Add meg a települést, ahol családi napközit keresel. 
Erre válaszul megkapod a az adott település családi napközijeit LISTÁBAN. Azután, ha a csanák elhelyezkedését térképen is megnéznéd, kattints a KERESÉSI EREDMÉNYEK TÉRKÉPEN fülre. 
A térképen lehetőséged van arra is, hogy pontosítsd a saját helyedet (kék bólya) és arra is, hogy beállítsd, mennyit vagy hajlandó utazni a gyerekelhelyezésért. A megfelelő távolságérték beállítását követően az adott távolságon belül minden csana megjelenik a térképen is, és a listában is. 
A számodra érdekes családi napköziket válaszd ki a kedvencekbe, azután küldd el magadnak a részletes adatlapokat és csana kontakt adatokat emlékeztetőül emailben. Vagy küldd el barátnődnek ;). 
Apropó, ne felejtsd el a csanakeresőt megosztani a közösségi oldalaidon! Kismama barátnőid különösen hálásak lesznek érte!


Kérlek, segítsd a Csanakereső fejlesztését, és írd meg az oldallal kapcsolatos véleményedet vagy ötletet az info@csanakereso.hu címre!